Sušené Hovězí - Sušené Hovězí Bez Nitritů
Sušené hovězí maso se vyrábí z kusů umístěných v hovězím stehně. Podle výrobních metod a použitých ingrediencí se může nazývat bresaola, grisonské maso nebo cecina. U nás je toto sušené hovězí maso sušené hovězí maso Aubrac, emblematické plemeno v Aveyronu. Silné a rafinované, nabízí alternativu k řemeslným uzeninám na bázi vepřového masa. 100% čisté hovězí, toto sušené hovězí maso Aubrac je jako všechny naše řemeslné uzeniny, uzenina bez dusičnanů a bez dalších ingrediencí než sůl z Guérande a pepř z Kampotu, IGP pepř z Kambodže s aroma eukalyptu a minerálními a květinovými tóny naší uzeniny. Pomalu sušené v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu, toto sušené hovězí maso Aubrac bude dokonalé pro váš uzenářský talíř! Společně s lonzem, coppou nebo šunkovými ořechy, vám tato bresaola z Aubracu nabídne ideální aperitivní talíř, 100% bez dusičnanů, který vás přenese do srdce Aubracu!
Původ: Laissac, Aveyron
Ingredience: Hovězí Aubrac, sůl z Guérande, pepř z Kampotu IGP